ico_praktisch

Bereikbaarheid

grafischelement_kort

Het instituut Heilig Hart ligt in het centrum van Kalmthout.

Voetgangers en bezoekers komen de school binnen langs de hoofdingang aan de Kapellensteenweg. Fietsers gebruiken steeds de achteringang in het verlengde van het fietspad in de verkaveling Kerkeneind-West.

per fiets

Elke dag komen er honderden leerlingen met de fiets naar school. Zij maken gebruik van veilige fietsroutes, die u terug kunt vinden op de schoolbereikbaarheidskaart. Deze werd in samenwerking met de gemeente Kalmthout ontworpen. Een ruime fietsenstalling bevindt zich naast de achteringang.

met de trein

Onze school ligt op nauwelijks 10 minuten wandelen van het station van Kijkuit of 7 minuten fietsen van het station van Kalmthout. Voor de juiste dienstregeling kunt u terecht op de website van de NMBS.

met de lijnbus

De Lijn regelt vlotte busverbindingen voor leerlingen die in Wuustwezel, Brasschaat, Horendonk, Nieuwmoer, Putte en Zandvliet wonen. De dienstregeling van deze speciale bussen is afgestemd op de schooluren van de omliggende scholen. De bussen stoppen vlakbij de school. Voor een persoonlijke routeplanner kun je terecht op de website van De Lijn.

 

logo (incl achtergrond)

Instituut Heilig Hart Kalmthout © 2018.

Volg ons op