ico_benodigdheden

Benodigdheden

grafischelement_kort

Alle schoolboeken kunnen via de school worden aangekocht. De bestelling wordt besproken en genoteerd bij de inschrijving.
Voor elke nieuwe leerling wordt een ‘standaard boekenpakket’ besteld en klaargelegd. Daarin zitten alle hand- en werkboeken en ook schoolbenodigdheden die je nodig hebt in het jaar en de richting waarvoor je ingeschreven bent.
Op de dag van de boekenverkoop (eind augustus) heb je de mogelijkheid om boeken aan te kopen, bij te bestellen of terug te bezorgen. De juiste datum van de boekenverkoop staat vermeld op het inschrijvingsformulier en op de website.

In het schooljaar 2022 -2023 starten alle leerlingen met een iPad. Het gebruik van de iPad zien we als een aanvulling op ons hedendaags onderwijs om dit nog verder te optimaliseren. Daarnaast zullen we ook met handboeken blijven werken omdat we geloven in de mooie samenwerking tussen handboeken en digitale ondersteuning om het groeiproces van iedere leerling optimaal te stimuleren. We vragen een beperkte jaarlijkse bijdrage van 30 euro voor de toestellen aangekocht via de middelen van de ‘digisprong’. Elke leerling krijgt voor dit bedrag een iPad 32 GB, beschermhoes en een digitale pen ‘Logitech crayon’ en een verzekering. De leerlingen krijgen hun iPad mee bij het ophalen van hun boekenpakket. 

Bepaalde schoolbenodigdheden kunnen alleen aangekocht worden via de school. Zo zijn het schriftenpakket 1ste jaar, T-shirt LO en toetsenbladen met logo van de school enkel via deze weg te verkrijgen. Aankopen kan zowel op de dag van de boekenverkoop als in de loop van het schooljaar.
Ook van deze benodigdheden wordt een overzicht bezorgd bij de inschrijving.

Via deze link kun je de boekenlijsten voor het schooljaar 2023-2024 raadplegen. Dit is louter ter informatie. Bestellen gebeurt (bij voorkeur) via de school.

Ook als je zelf je schoolboeken aankoopt, wordt er van jou verwacht dat je naar school komt op de dag van de boekenverkoop. Je komt dan de documenten i.v.m. de start van het schooljaar (praktische regeling…) afhalen. We proberen ook steeds om die dag de klaslijsten bekend te maken en uit te hangen. 

logo (incl achtergrond)

Instituut Heilig Hart Kalmthout © 2018.

Volg ons op