ico_benodigdheden

Benodigdheden

grafischelement_kort

Alle schoolboeken kunnen via de school worden aangekocht. De bestelling wordt besproken en genoteerd bij de inschrijving.
Voor elke nieuwe leerling wordt een ‘standaard boekenpakket’ besteld en klaargelegd. Daarin zitten alle hand- en werkboeken en ook schoolbenodigdheden die je nodig hebt in het jaar en de richting waarvoor je ingeschreven bent.
Op de dag van de boekenverkoop (eind augustus) heb je de mogelijkheid om boeken aan te kopen, bij te bestellen of terug te bezorgen. De juiste datum van de boekenverkoop staat vermeld op het inschrijvingsformulier en op de website.

Bepaalde schoolbenodigdheden kunnen alleen aangekocht worden via de school. Zo zijn de studieplanner (elk jaar opnieuw verplicht!), T-shirt LO en toetsenbladen met logo van de school enkel via deze weg te verkrijgen. Aankopen kan zowel op de dag van de boekenverkoop als in de loop van het schooljaar.
Voor andere dingen (ringmapjes…) heb je de keuze om dit via de school aan te kopen of er zelf voor te zorgen. Ook van deze benodigdheden wordt een overzicht bezorgd bij de inschrijving.

Als je de boeken niet via de school wil bestellen, kom je bij het begin van de zomervakantie op school een bestellijst ophalen. Alleen zo ben je zeker dat je het juiste materiaal aankoopt.
Ook als je zelf je schoolboeken aankoopt, wordt er van jou verwacht dat je naar school te komt op de dag van de boekenverkoop. Je komt dan je studieplanner en andere documenten i.v.m. de start schooljaar (praktische regeling…) afhalen. We proberen ook steeds om die dag de klaslijsten bekend te maken en uit te hangen. 

logo (incl achtergrond)

Instituut Heilig Hart Kalmthout © 2018.

Volg ons op