header blauw boven - wit beneden

ico_benodigdheden

Benodigdheden

grafischelement_kort

Op onze school heb je de gelegenheid om alle schoolboeken via de school te bestellen. U krijgt hiervoor bij de (her)inschrijving een bestellijst mee, die u zo snel mogelijk weer inlevert. Een voorbeeld van deze bestellijsten (per jaar) vindt u via onderstaande link.

De boeken die gedurende meerdere jaren worden gebruikt (bv. bijbel, atlas, …) en de werk- of invulboeken worden te koop aangeboden aan dezelfde prijs als in de reguliere boekhandel.

Boeken die de leerling slechts 1 jaar gebruiken en waarin niets ingevuld moet worden (handboeken) kunnen tegen een klein bedrag per trimester gehuurd worden. Deze boeken worden op het einde van het schooljaar weer ingeleverd.

Voor het aanschaffen van de schoolbenodigdheden werken wij samen met Schoolsupply. Voor elke studierichting staat er online een specifieke bestellijst klaar met de nodige zaken. Niet alles is verplicht aan te kopen via Schoolsupply, maar bv. de studieplanner, T-shirt LO, toetsenblokken met logo van de school zijn enkel via deze weg te verkrijgen.

Uiteraard kan u er ook steeds voor kiezen de boeken en andere schoolbenodigdheden op een andere manier aan te schaffen. Hierbij dient u er wel op te letten dat u de juiste boeken aankoopt, zoals vermeld op onze boekenlijsten.

Link naar boekenlijsten
klik hier voor het pdf-bestand van schooljaar 2019-2020

Richtlijnen bestelling Schoolsupply
klik hier voor de richtlijnen voor het schooljaar 2019-2020

grafischelement_lang_groentop
logo (incl achtergrond)

Instituut Heilig Hart Kalmthout © 2018.

Volg ons op